Afbeelding
Foto: Gijs Kooijmans

De impact van corona

Algemeen 191 keer gelezen

In deze rubriek belichten we iedere week een ondernemer, bedrijf, vereniging, beroep of persoon uit Nissewaard. Om te laten zien hoe hen de corona periode beleven. Met deze week een blik op Pascal Vogelzang van Jump XL in Spijkenisse en zijn ervaringen tijdens deze bijna onwerkelijke Covid-19 periode.

Pascal Vogelzang is parkmanager van Jump XL Spijkenisse. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in en om het park en is een aanspreekpunt voor gasten en ondernemers in het pand.

Pascal vindt het belangrijk dat zowel zijn gasten als zijn collega’s gezond blijven.

Het sportcentrum waar Jump XL in gevestigd is op de Halfweg, heeft acht verschillende huurders. Doordat het pand verschillende huurders kent, maakt dat het bestrijden van corona uiteraard nog moeilijker. Omdat iedereen zijn eigen gasten heeft en men het voor iedereen zoveel mogelijk werkbaar wil houden. `Dat lukte ons prima voor de lockdown, nu is het hopen dat we 20 januari, als de maatregelen het gewenste resultaat hebben behaald, met zijn allen weer geld kunnen gaan verdienen’, zegt de parkmanager.

Uiteraard heeft het park veel omzet verloren door deze situatie en was er ook weinig ruimte om een alternatieve omzet te genereren. Maar de tijd is goed benut om een grote schoonmaak te kunnen houden, maar het heeft het team hierdoor vooral sterker gevormd.

Ondanks dit, moest het sportcentrum en dus het park van Jump XL, vanwege de lockdown toch dicht. Het liefste ziet Pascal dat ze zo snel mogelijk weer open mogen. `Graag ontvangen we onze gasten weer’, aldus Pascal.

Deze spil van het sportcentrum geeft aan, dat zijn functie zeker nog werkbaar is, maar men nu vooral bezig is met geld besparen in plaats van geld verdienen.

`De drukte, de dynamiek, het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Dat is wat ik het leukste vind, het werken in een drukke bruisende omgeving’, zo legt de parkmanager enthousiast uit. Daar hoopt hij straks na COVD-19 weer in te kunnen staan. Hij denkt dat er een heerlijke periode na corona gaat komen. Pascal spreekt zijn hoop uit: `Dat Iedereen na al dat thuisblijven, weer toe zal zijn aan het gaan doen van veel leuke dingen’.

Ter afsluiting wil de parkmanager met ons delen: ` Neem COVID-19 serieus; zorg voor jezelf en je naasten. Als we met zijn allen ons de komende periode goed aan alle voorschriften houden, dan kunnen we hopelijk weer snel ons `normale leven' leiden'. Na de lockdown kun je weer reserveren bij Jump XL via www. jump-xl.com/nl/spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant