Afbeelding
Foto: PR

Ontmoet Sinterklaas dit jaar online op sint.akkerhof.nl

Algemeen 632 keer gelezen

Spijkenisse - Sinterklaas dit jaar in lockdown? Niet bij Winkelcentrum Akkerhof. Door de coronacrisis heeft Sinterklaas besloten dit jaar niet naar Winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse te komen. Maar je kan dit jaar de Goedheiligman wel online ontmoeten op sint.akkerhof.nl

sint.akkerhof.nl
De website sint.akkerhof.nl is het online Sinterklaas platform van Winkelcentrum Akkerhof waar je 24 uur per dag en 7 dagen in de week Sinterklaas online kan ontmoeten. Op het online platform kan je chatten met de sint, de sintrungame spelen, meedoen aan de kleurplatenactie en via de sint-o-theek kijken naar archieffilmpjes van Sinterklaasactiviteiten op Akkerhof. 

Kleurplatenactie
Speciaal voor de kinderen is er een kleurplatenactie. De Akkerhof kleurplaat kan opgehaald worden bij de winkeliers op Akkerhof en is ook te downloaden via het online platform. Kleur de kleurplaat en lever deze in voor donderdag 3 december bij Banketbakkerij Smeets of de Plantenbeurs op het winkelcentrum. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de kinderen. Doe je mee?

Chatten en gamen met Sinterklaas
Op het online platform kunnen kinderen (en ook volwassenen) 7 dagen in de week en 24 uur per dag chatten met de Akkerhof Sinterklaas. Kinderen kunnen een Sintrungame spelen waarbij ze de Goedheiligman kunnen helpen met het scoren van cadeaus en munten. De Akkerhof munten leveren natuurlijk de meeste punten op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant