Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Bibliotheek de Boekenberg tijdelijk gesloten

Algemeen 496 keer gelezen

Spijkenisse - Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn aangekondigd sluit Bibliotheek de Boekenberg vanaf donderdag 5 november al haar vestigingen. 

Alle activiteiten, cursussen en verhuringen worden afgelast of verplaatst naar een nieuwe datum. De sluiting geldt in ieder geval tot en met 18 november. Hiermee gaat de bibliotheek de verdere verspreiding van het coronavirus tegen. 

Bezorgbieb
Vanaf maandag 9 november start de bibliotheek met een gratis bezorgservice, want met een mooi boek kom je deze tijd toch fijner door. Bibliotheekleden kunnen via de website of app hun bestelling doorgeven. Wie het lastig vindt om dit online te regelen, kan zijn bestelling telefonisch doorgeven via 0181-616622. Medewerkers verzamelen de materialen en zorgen ervoor dat de bestelling binnen enkele dagen thuis bezorgd wordt.

Activiteiten
De fysieke activiteiten in de bibliotheek kunnen niet doorgaan. Daarom wordt een aantal activiteiten online aangeboden. Zo kun je elke donderdag in november gratis deelnemen aan Ontmoet Schrijvers Online, ook als je geen lid bent. Dit is een serie online interviews met bekende schrijvers. Te gast zijn Raoul de Jong (5 november), Judith Koelemeijer (12 november), Murat Isik (19 november) en Susan Smit (26 november). De fysieke spreekuren worden indien mogelijk omgezet naar telefonische of digitale spreekuren, zodat inwoners met een hulpvraag alsnog terecht kunnen voor informatie en advies.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.bibliotheekdeboekenberg.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant