Afbeelding
Foto: PR

Week van de Toegankelijkheid

Algemeen 171 keer gelezen

Als alles op slot gaat en iedereen op afstand moet blijven, wijken we uit naar de digitale wereld. Daar ontmoeten we elkaar alsnog, informeren we onszelf en zoeken we vermaak en inspiratie. We werken, winkelen, volgen lessen en cursussen. En nee, het is niet hetzelfde als vroeger, maar het houdt ons overeind. Online mee kunnen doen, is voor iedereen nu belangrijker dan ooit. De Week van de Toegankelijkheid staat dit jaar dan ook in het teken van digitale toegankelijkheid.

Aandacht voor de mooie kanten van toegankelijkheid
Ieder(in) is de landelijke belangenvereniging voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Voor het 20e jaar op een rij wordt de Week van de Toegankelijkheid georganiseerd. Een week die ieder jaar vorm krijgt door vele landelijke en lokale initiatieven. Het doel van de Week is landelijk en lokaal brede aandacht voor toegankelijkheid in Nederland. Lokale organisaties organiseren samen met hun partners lokale activiteiten om aandacht te vragen voor toegankelijkheid en alles wat dat oplevert. Landelijke partijen bundelen hun krachten om een sterk lokaal en landelijk geluid te laten horen.

Doe Mee
Iedereen is vrij in het organiseren van een activiteit. Dit jaar focust de Week van de Toegankelijkheid op digitale toegankelijkheid, maar organiseer je liever een activiteit rond een ander thema, dan kan dat natuurlijk ook. Waar het om gaat, is dat er aandacht komt voor een toegankelijke samenleving.

Kijk voor meer informatie op www.weekvandetoegankelijkheid.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant