Afbeelding
Foto: CBS Het Anker

40- jarig jubileum directeur Maliepaard op CBS Het Anker

Algemeen 1.586 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens de eerste teamvergadering van het nieuwe schooljaar, werd directeur Lies Maliepaard in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij 40 jaar in het onderwijs zit. Normaal gesproken wordt dit groots gevierd op school maar vanwege de beperkingen rond het coronavirus zal dit op een ander tijdstip moeten gebeuren.

Lies Maliepaard had niet verwacht dat er aandacht voor dit jubileum zou zijn. Directeur Maarten Groeneveld, directeur van het bestuur waaronder Het Anker valt, kwam speciaal langs om Lies toe te spreken. Ook deze werd even in het zonnetje gezet vanwege zijn eigen 40-jarige onderwijs jubileum.

Directeur Maliepaard begon als groepsleerkracht op de Immanuelschool en werd later eerst adjunct-directeur op de Marimba en later op de Hoeksteen. Sinds 12 jaar is hij directeur op CBS Het Anker.

Maliepaard wordt geroemd voor zijn stabiliteit, betrouwbaarheid en behulpzaamheid en staat binnen de vereniging bekend als iemand die gericht is op vernieuwing en ontwikkeling binnen het onderwijs. Hij citeerde de Griekse filosoof Plutarches: 'Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur'. Het team hoop nog lang onder zijn leiderschap les te kunnen geven op Het Anker volgens het motto van de school: Leren en presteren met plezier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant