Afbeelding
Foto: PR

Officiële paal start bouw Park Waterrijk fase 4

Algemeen 699 keer gelezen

Hekelingen - In november 2019 is de verkoop van fase 4 van het nieuwbouwproject Park Waterrijk gestart.

De ontwikkeling is in nauwe samenwerking met de gemeente Nissewaard tot stand gekomen en na een zeer succesvolle verkoop gaat de bouw van deze fase van start.

1e paal
Op woensdag 27 mei is, onder toeziend oog van het projectteam van projectontwikkelaar Stevast Baas & Groen en bouwbedrijf De Langen & Van den Berg, de start van de bouw officieel ingeluid door het slaan van de officiële paal.

Feestelijk moment volgt later
Normaal gesproken wordt het slaan van de officiële paal gevierd met alle toekomstige bewoners en de bij het project betrokken partijen, maar in de huidige tijd is dit helaas niet mogelijk. Om dit heugelijke moment toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben alle kopers een toepasselijk presentje ontvangen. Gedurende de bouw zijn er meerdere mijlpalen die aanleiding geven tot een feestje. Indien de overheidsmaatregelen het toelaten zal bij één van deze mijlpalen alsnog een feestelijke bijeenkomst worden georganiseerd, waarbij met alle kopers en betrokkenen alsnog getoost kan worden op dit mooie project.

Park Waterrijk
Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt, grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard, het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers, waterwoningen en rijwoningen.

Voorlaatste fase
Park Waterrijk fase 4 is de voorlaatste fase in dit nieuwbouwproject en heeft met rijwoningen, waterwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning een divers aanbod. Met de bouw van deze fase worden 19 woningen aan de wijk toegevoegd. De snelle verkoop van deze woningen geeft aan dat het een gewilde wijk is en de gemeente Nissewaard gezien wordt als een fijne gemeente om in te wonen.

Wester Ende
Momenteel is de ontwikkelaar Stevast Baas & Groen alweer druk bezig met de ontwikkeling van de volgende, en tevens laatste, fase. Dit plan, genaamd Wester Ende, bestaat uit 8 zeer royale twee-onder-één-kapwoningen met een statige architectuur.

Kijk voor meer info op www.parkwaterrijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant