Afbeelding
Foto: vv hekelingen

Hekelingen behaalt zege

Sport 260 keer gelezen

Nieuw Beijerland – Hekelingen heeft zaterdag uitstekende zaken behaald in het duel tegen NBSVV, dat vorige week afscheid nam van trainer Louis Jacobs.

De ploeg van Guy Duijm won het duel bij NBSVV met 1-4 (1-0). De thuisploeg kwam op voorsprong, maar na rust was Hekelingen vier keer trefzeker. De gelijkmaker kwam van Danny Coppenrath en Nick Boer maakte de 1-2. Coppenrath was daarna opnieuw trefzeker en Mickey Remy zorgde voor de eindstand van 1-4. 'We waren heel erg dominant. Zij kregen geen enkele kans. Zij zakten in en wij moesten het spel maken. We krijgen een treffer om de oren, maar tachtig procent waren wij aan de bal. Daarna hebben we het tempo omhoog gegooid. We waren heel erg gretig en hebben NBSVV op alle fronten afgetroefd. Ik ben echt heel erg blij met deze zege', gaf trainer Guy Duijm aan na de winst.

De ploeg staat op dit moment op de derde plaats met een punt achterstand op WCR dat op de tweede plaats staat. Komende zaterdag is Goudswaardse Boy de tegenstander van Hekelingen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant