Ruben Speelpenning was zaterdag met drie treffers lekker op dreef in de met 4-0 gewonnen ontmoeting met Vierpolders.
Ruben Speelpenning was zaterdag met drie treffers lekker op dreef in de met 4-0 gewonnen ontmoeting met Vierpolders. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 klimt naar vijfde plek na winst op Vierpolders

Sport 300 keer gelezen

Heenvliet – GHVV '13 doet het enorm goed in de beginfase van de competitie. Zaterdag speelde de ploeg tegen Vierpolders en wist men het duel te winnen met 4-0 (1-0). Door de zege van de ploeg uit Geervliet en Heenvliet staat de ploeg nu op de zesde plaats in de derde klasse D.

Grote man aan de kant van GHVV'13 was Ruben Speelpenning.

De aanvaller was zaterdag, net als de laatste weken, aardig op schot en jeugdige speler van GHVV'13 wist het doel van Vierpolders, dat niet heel erg sterk was, maar liefst drie keer te vinden. De vierde treffer kwam van Toivi Schol.

Bonuspunten
De uitstekende start stemt coach John Stougje dan ook erg tevreden. 'Als we de punten pakken tegen Vierpolders, dan zou ik erg tevreden zijn. Vorig jaar hadden wij het ook lastig tegen hen', herinnert de oefenmeester zich. 'Het ging prima vandaag, maar voor rust hadden we de scoren al lang kunnen uitbreiden. Wij waren vooral de winnaar op het middenveld. Elke punt is welkom, want ik vind het een hele zware competitie, dus we doen het nu goed', gaf Stougje aan. Dinsdag speelde de ploeg voor de beker tegen FC Vlotbrug, zaterdag is Kethel Spaland, tot zaterdag de koploper de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant