Centrummanager Dennis Houkes overhandigt het eerste exemplaar van de glossy aan wethouder Léon Soeterboek.
Centrummanager Dennis Houkes overhandigt het eerste exemplaar van de glossy aan wethouder Léon Soeterboek. Foto: Foto-Ok.nl

Spijkenisser horeca presenteert zich met een glossy aan de buitenwereld

Actueel 559 keer gelezen

Spijkenisse - In het centrum van Spijkenisse zijn diverse horecazaken gevestigd. Mooie zaken met voor ieder wat wils, alleen inwoners en bezoekers van Spijkenisse moeten wel weten dat ze er zijn.

Om die reden is er een glossy gemaakt, die in de hotels komt te liggen zodat gasten weten waar ze kunnen eten als ze dat niet in hun hotel willen doen. Ook in de horeca zelf zal het blad door te bladeren zijn.

Promotie
Wethouder Soeterboek nam vanmiddag het eerste exemplaar van de glossy in ontvangst. Hij gaf aan blij te zijn met het blad dat een goede promotie is voor de Spijkenisser horeca. De wethouder gaat na of het mogelijk is om het blad toe te voegen aan een pakket voor nieuwe inwoners.

Happy Italy
Hoewel de wethouder blij is met het magazine, waren er ook wel gemengde gevoelens, zo liet hij weten. Daarbij verwees hij naar de komst van Happy Italy. De vestiging van de pizzaketen in het najaar de deuren zal openen in de plint van de Boekenberg. 'Ik weet dat niet iedereen blij is met de komst van Happy Italy, maar het vorige college heeft afspraken gemaakt en wij hebben die overgenomen. Ik hoop dat ook die ondernemer mee wil werken aan een mooi bruisend centrum', zo gaf de wethouder aan.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant