Burgemeester Van Oosten zwaaide de turners uit. Foto: Marja de Wit
Burgemeester Van Oosten zwaaide de turners uit. Foto: Marja de Wit Foto: Marja de Wit

Turnvereniging AVGV naar Drievliet

Actueel 826 keer gelezen

Spijkenisse - Op 8 februari was het precies 35 jaar geleden dat turnvereniging AVGV werd opgericht. Om dat te vieren gingen de leden en begeleiders afgelopen zaterdag een dagje naar Drievliet. Burgemeester Foort van Oosten kwam zaterdag AVGV feliciteren en zwaaide samen met de ouders, de turners uit bij het vertrek naar het pretpark.

Helaas konden niet alle leden mee, maar om met ongeveer 75 leden en zo'n 15 vrijwilligers op pad te gaan was een heuse onderneming. Het werd een lange maar reuze gezellige dag met koud, maar droog en mooi weer. Gelukkig vielen er pas bij terugkomst in Spijkenisse hagelstenen uit de lucht.

AVGV is een kleine maar gezellige vereniging waar plezier op de eerste plaats komt, maar waar zeker ook erg goed wordt gepresteerd. AVGV heeft recreatie turnen voor jongens en meisjes vanaf vier jaar. Vervolgens zijn er nog twee tussengroepen met elk een wat hoger niveau tot aan de selectiegroep. Regelmatig halen de leden mooie medailleplaatsen. Tijdens de afgelopen TUCO had AVGV nog een eilandenkampioen in huis. Meer informatie is te vinden op www.avgv-spijkenisse.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant