Afbeelding
Foto: PR

Cryolipolyse bij salon Miranda

Actueel 699 keer gelezen

Spijkenisse - Cryolipolyse, in de volksmond ook wel het bevriezen van vetcellen genoemd, is plaatselijke vetverwijdering zonder medische ingreep. Het is veilig, pijnloos en het geeft zichtbaar resultaat op precies die plekken waar jij het zo graag wilt.

Het innovatieve koelingsproces, waarbij onderhuids vetweefsel sterk wordt afgekoeld, vernietigt vetcellen en het lichaam voert deze na de behandeling geleidelijk af. De huid beweegt elastisch mee, het mooie resultaat is na de eerste behandeling al zichtbaar. En het fijne is, een verwijderde vetcel komt niet meer terug!

Miranda: 'Het mooie van dit is dat we echt de probleemzones van de mensen aan kunnen pakken. Die plekken waar mensen echt mee zitten. Mensen komen vooral voor de buik, taille en de bovenarmen. Maar ook de rug, heupen, knieën en benen kunnen we behandelen. We verfraaien de contouren van het lichaam, ik heb ook klanten met maatje 36, die gewoon net dat ene vetrandje weg willen hebben. Samen met de klant kijk ik naar de mogelijkheden!

Salon Miranda
Oberonweg 276
3208 PG Spijkenisse
0181 627459
info@salonmiranda.nl
www.salonmiranda.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant