Angel & Demon: stop pesten nu! | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Ron en Sammy Arensman maken zich sterk om pesten te stoppen
Ron en Sammy Arensman maken zich sterk om pesten te stoppen (Foto: PR)

Angel & Demon: stop pesten nu!

  •   89 keer gelezen   Actueel

Brielle - Op dinsdag 18 december a.s.vindt een bijeenkomst Stop het Pesten plaats bij Angel & Demon (tattoos, piercings en cosmetische behandelingen) aan de Voorstraat 47 in Brielle.

Daar zal een van de klanten haar verhaal doen over pesten, groepsdruk, zelfverminking e.d. om dit onderwerp meer bekendheid te geven vanuit de praktijk. Dit in aanwezigheid van de Brielse wethouder Bert van Ravenvorst en de persvoorlichter van gemeente Brielle.

Aanleiding is het feit dat Angel & Demon regelmatig jonge mensen in de zaak krijgt, die slachtoffer zijn van pesten. Dit aantal neemt toe en er is zeker elke 14 dagen iemand in de salon die zichzelf verminkt. Deze slachtoffers komen dan vaak met hun ouders vragen of de littekens verborgen kunnen worden met een mooie tattoo, omdat ze zich hiervoor schamen en een nieuwe start willen maken. Het is belangrijk om hier niet steeds aan te worden herinnerd of te merken dat anderen naar hun littekens kijken.

Half november is een magazine van Stichting Veilig Onderwijs verspreid onder de scholen in Brielle en Voorne-Putten waarin ook Angel & Demon adverteert.

Daarnaast is Angel & Demon een campagne gestart op facebook en in de winkel:

  • Ze vragen klanten en facebook-vrienden om berichten massaal te delen, op te letten EN vooral veel te praten over het stoppen van pesten, want ook dat helpt!
  • In de salon liggen inmiddels nieuwe sieraden en accessoires van WINKED, waarmee klanten hun steun kunnen geven. De eerste 10 klanten die slachtoffer zijn van pesten, mogen een gratis item uitkiezen, mogelijk gemaakt door WINKED en Angel & Demon.
  • Ze organiseren een persmoment in de hoop dat heel veel media (offline en online) dit groeiende probleem zullen oppakken. Hierbij is ook een aantal scholen uitgenodigd. 
  • Er is een klein aantal plaatsen beschikbaar, waarvoor mensen zich moeten aanmelden via info@angelanddemon.nl.
  • Vragen die aan de orde komen: wat is er aan de hand anno 2018,  wat gebeurt er op de scholen, littekens laten maskeren met een tattoo, groepsdruk toelichten, wat wordt er momenteel tegen pesten gedaan en waarom werkt het niet, wat zou er anders moeten?

    Voor meer informatie: www.angelanddemon.nl of Facebook/Angelanddemontattoo.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>