[Uw Lokale Ondernemer] Profile Car & Tyreservice Hellevoetsluis | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: Wil van Balen
Uw Lokale Ondernemer

Profile Car & Tyreservice Hellevoetsluis

  •   31 keer gelezen   Actueel

Wij doen alles: autoverkoop, onderhoud en verhuur

Hellevoetsluis - Ron Schlink van Profile moet er eigenlijk wel om lachen, want wat doen hij en zijn broer Marc eigenlijk niet voor hun klanten? Mensen kennen het bedrijf Auto Romar van de nieuwe Mitsubishi's die ze verkopen, maar ze verkopen de meest uiteenlopende merken tegenwoordig en onderhouden ook nog eens alle merken die er zijn. Daarnaast kan de klant altijd terecht voor een klein mankementje of het huren van een auto of bestelwagen via de afdeling Autohopper. En niet alleen in Hellevoetsluis, maar sinds december 2017 ook in Spijkenisse.

"Dat is geweldig dat drie van onze mensen nu een vestiging bemannen in Spijkenisse. Betekent wel dat we op zoek zijn naar nieuw personeel, want het wordt wat krap met de bezetting", vertelt Ron die op zoek is naar 1e of 2e monteurs, een baliemedewerker en een junior verkoper. Even mailen naar info@autoromar.nl

Banden en onderhoud
De naam Profile zal bij veel mensen het belletje doen rinkelen dat je er terecht kunt voor banden, uitlaten en velgen, maar de onderhoudsafdeling is enorm gegroeid en veel meer dan banden alleen. Door bijscholing en het investeren in de nieuwste technische apparatuur heeft geen enkele auto geheimen meer voor de mensen van Profile.

Ook voor APK
Natuurlijk gaat regulier onderhoud en de bekende APK voor maar 29,95 euro het liefst op afspraak, desgewenst met vervangend vervoer. "Zelfs fietsen staan klaar voor onze klanten die hier vlakbij werken, das nog makkelijker."

Acties via Profile
"Onze klanten mogen altijd even langskomen als er wat is, of als er een raar lampje brandt. Dat vinden wij zelf de gewoonste zaak van de wereld. Daar maken we al 28 jaar tijd voor. Zo kennen mensen ons en dat onderscheidt ons van andere bedrijven, al is het natuurlijk wel fijn dat onze acties via Profile lopen. Zo profiteren onze klanten altijd van een voordeeltje en kunnen wij onze tijd steken in auto's, want daar zijn we goed in", lacht Ron.

Vertrouwd en kleinschalig
Dat vertrouwen dat klanten hebben in Marc en Ron is enorm belangrijk voor de heren: "Wij komen van hier, ons kent ons, ik hoef hier niemand uit te leggen wie we zijn. Je weet wat je aan ons hebt. We staan gewoon klaar voor al onze klanten. En zo werkt dat in ons hele team, de zeven mensen die hier werken en de drie die sinds december in Spijkenisse werken. We houden het verder wel kleinschalig, ongeveer 60 auto's op voorraad is genoeg. Zo houden we het nog persoonlijk."

Wel of geen winterbanden
Terwijl de thermometer nog twintig graden aangeeft begint de discussie over winterbanden wel in deze tijd van het jaar. De eerste klanten hebben zich al gemeld om een afspraak te maken voor een bandenwissel die op zolder mogen liggen bij Profile of bij de klant zelf, het kan allebei. "Winterbanden, zomerbanden, 4-seizoenenbanden, er is zoveel mogelijk tegenwoordig, maar wat we vragen is op welke ondergrond en in welke weersomstandigheden er gereden wordt. En let op, het gaat niet alleen om sneeuw, maar ook om ijs, kou, en hitte. De verkeerde band in de verkeerde omstandigheden op de verkeerde ondergrond kan er op den duur voor zorgen dat je de band aan gort rijdt", concludeert een nuchtere Ron.

Doorrijden naar garage
"Wie niet van lekke banden houdt kunnen we wijzen op onze runflat banden, daar kun je nog 80 kilometer mee doorrijden, tot je bij ons bent. En een mooie,
goede band verdient natuurlijk een mooie velg. Dat maakt een auto vaak helemaal af. Niemand rijdt weg voordat de banden uitgelijnd zijn en de bandenspanning in orde is ", vertelt Ron.

Auto huren
Wat veel mensen niet weten is dat je ook een auto kunt huren bij onze Autohopper afdeling. Want wat ook voor banden geldt, geldt ook voor het gebruik van een auto. Soms is een andere auto tijdelijk nodig om zaken makkelijker te vervoeren, of om meer mensen mee te kunnen nemen, of met een caravan vakantie te gaan vieren die niet achter de eigen auto past. Voor dit soort gevallen is het mogelijk om een auto of bestelwagen te huren. Vooral de bestelwagens met de laadklep worden vaak verhuurd voor een verhuizing.

Blijven checken
De beste remedie om zoveel mogelijk te proberen uit de grote kosten te blijven is de auto regelmatig te laten checken. Dat voorkomt grotere problemen die vaak acuut optreden en dan duurder uitvallen dan verwacht. Na de zomercheck wordt het nu tijd voor de wintercheck.

Helemaal winterklaar
De mensen van Profile weten waar ze naar moeten kijken om de hele herfst en winter zo veilig mogelijk aan het verkeer deel te nemen. Ze lopen een aantal vooraf besproken punten na en geven verslag en desgewenst voeren ze reparaties uit. Dus maak die afspraak op tijd en voorkom problemen en wees winterklaar.

Profile Car & Tyreservice Hellevoetsluis
Christiaan Huygensweg 16
0181 336 539
https://www.profile.nl/vestigingen/hellevoetsluis/


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>