Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Haco Wonen & Slapen

Actueel 827 keer gelezen

Betaalbare prijzen en een goede service

Spijkenisse- "De huidige woonwinkel is niet meer te vergelijken met de winkel die hier 24 jaar gleden de deuren opende", geeft Jerry van den Berg van Haco Wonen en Slapen aan. "De meubels die wij hier tonen, zijn van een hoger niveau dan toen. Zeg dat nu we aan de onderkant van het middensegment zitten, terwijl we in eerste instantie veel meubels uit het lage segment hadden en veel tienerkamers. Die tienerkamers zijn nu geheel verdwenen."

Woonwinkel
"We hebben bewust een omschakeling gemaakt. We willen meer service bieden en zijn daarom meer woonwinkel geworden met een uitgebreid assortiment woon- een slaapkamermeubelen en leuke accessoires.

Industriële trend
Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u gewoon op zoek naar een nieuw interieur? Loop gerust eens binnen. In de toonzaal ziet u complete woonseries waardoor u  in één bezoek klaar kunt zijn. De woonkamer meubelen van Haco zijn op elkaar afgestemd en vormen één geheel in de woonkamer.  Deze meubelen zijn vaak in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Ga gerust eens op de bankstellen zitten en ontdek welke u het best bevalt. "De landelijke trend loopt terug", vertelt Jerry. "De industriële trend komt op; grijs, antraciet, cognac en olijf zijn de kleuren waar het nu om draait." Alle prijzen zijn op basis van afhalen. Tegen een meerprijs worden de meubels bezorgd en in elkaar gezet. 

Boxsprings
U brengt een groot deel van uw leven door in bed. Dat bed moet dan wel van goede kwaliteit zijn.  Bij Haco heeft u keuze uit verschillende hoofdborden, voetborden, vlakke onderbox of elektrische verstelbare, diverse kleuren, pootjes en dit alles in meer dan 100 stoffen. Dus als u op zoek bent naar een boxspring, bent u bij Haco ook aan het juiste adres. Doordat de productie in Nederland plaats vindt, profiteert u van een snelle levertijd, snelle service en mogelijkheid om de boxspring aan te passen aan uw specifieke wensen.  Maak uw slaapkamer compleet met ladekasten en kledingkasten die bij elkaar passen.

Accessoires
En als u dan toch op zoek bent naar veranderingen in uw interieur, kijk dan ook naar de accessoires. Of het nu om lampen gaat, om vloerkleden, schilderijen of windlichten, er is een ruime keuze in diverse stijlen.

Verbouwing
Op dit moment wordt de toonzaal verbouwd, maar de deuren blijven open. "We maken er een nog overzichtelijker geheel van, met allemaal aparte woonkamers en slaapkamers, zodat onze klanten een idee krijgen hoe het er thuis uit kan zien. Voor een deel hebben we dit al, maar nu wordt het in de gehele toonzaal doorgevoerd." Ook komen er diverse industriële kasten waarin kleinmeubelen en accessoires getoond worden. De verbouwing duurt tot eind van het jaar.

Haco Wonen & Slapen
Iepenlaan 1-17
3203 XV Spijkenisse
0181-690250
www.haco.nu

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant