Afbeelding
Foto-Ok.nl

Dank je wel, Mirjam Salet

Actueel 700 keer gelezen

Spijkenisse - Er is nu definitief een einde gekomen aan een tijdperk. Mirjam Salet heeft haar ambtsketen afgelegd en vanavond bestuurlijk afscheid genomen van Nissewaard.

Tijdens de officiële afscheidsreceptie genoot ze van een optreden van Conny Jansen Danst en van Karin Bloemen, die haar op de hak nam over parkeren 'wij intelligente vrouwen raken wel eens de weg kwijt' en haar hele carrière doornam op de muziek van 'This is my life', oftewel 'Dank je wel, Mirjam Salet.' Waarnemend raadsvoorzitter Jan van Dijk sprak haar wederom toe en overhandigde haar de erepenning van de gemeente Nissewaard, voor al haar verdiensten voor de gemeente. De fractievoorzitters in de vorige gemeenteraad hadden die beslissing al genomen toen de burgemeester haar aftreden bekend had gemaakt en de huidige raad heeft die beslissing ondersteund.

Vervolgens was het tijd om zich onder de mensen te begeven. Onder begeleiding van Shantykoor 3xNiks ging ze op de tonen van Ketelbinkie naar de foyer en kon een ieder die dat wilde afscheid nemen van Mirjam Salet, die eerst even op vakantie gaat en dan wel ziet wat er verder op haar pad komt. Het eerste half jaar wil ze in ieder geval niks op bestuurlijk gebied doen; achter de geraniums zitten is er echter niet bij ook al lukt het haar om een gegeven geranium in leven te houden, zo liet ze eerder deze week al weten.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant