Uw voeten zijn bij Kim in goede handen. Foto: Foto-OK.nl
Uw voeten zijn bij Kim in goede handen. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl
ondernemer van de week

De Pedicurepraktijk Spijkenisse

Actueel 2.770 keer gelezen

Spijkenisse - Op het Deimospad 2, in de wijk Sterrenkwartier, vindt u De Pedicurepraktijk Spijkenisse. Eigenaresse Kim Bresser ontvangt u met een kopje koffie, thee of een glas water en neemt de behandeling met u door.

Bij het eerste bezoek wordt een intakeformulier ingevuld. Omdat Kim tijdens de intake een foto van uw voeten maakt als u op de voetspiegel staat, kan zij tijdens de vervolgbezoeken constateren of er veranderingen in de voeten ontstaan. Hierop kan dan adequaat gereageerd worden. Wilt u optimaal genieten van uw voeten en zorgeloos door het leven gaan, dan is eens in de zes weken een bezoekje aan de pedicure geen overbodige luxe.

Standaardbehandeling
Een standaardbehandeling bestaat uit desinfecteren van de voeten, nagels knippen, ingroeiende of kalknagels behandelen, reinigen van de nagelomgeving, eelt en eventuele kloven of likdoorns verwijderen en tot slot een voetmassage met vocht inbrengende crème. Een dergelijke behandeling duurt drie kwartier. U kunt er ook voor kiezen om uw nagels te laten lakken met gellak (blijft weken perfect zitten) of uw benen te laten harsen. En naast mooie voeten, wilt u natuurlijk ook mooie handen hebben. Kim verzorgt ook uw manicure.

Medisch pedicure
Kim is ook medisch pedicure, want inhoudt dat u indien u diabetes of reuma heeft, een deel van uw behandeling vergoed kunt krijgen. Deze vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Risicovoeten vereisen zorgvuldige zorg, deze voeten zijn namelijk extra kwetsbaar. Ook als u geen klachten heeft is een bezoek aan de medisch pedicure erg belangrijk, deze kan vroegtijdig problemen signaleren en u doorverwijzen naar een arts of podotherapeut.

Arkada methode
Uniek in Nissewaard is de Arkada methode, waarmee probleem nagels worden behandeld. Kim is de enige pedicure in onze gemeente die deze behandeling aanbiedt. Ingroeiende nagels, tunnel nagels, trauma nagels, het zijn problemen die gepaard gaan met veel pijn en vaak kunt u niks anders doen dan de nagel chirurgisch laten verwijderen. De Poolse podoloog Adrian Arkada ontwikkelde een methode om deze pijnlijk nagels te corrigeren. De teen wordt gefixeerd en de nagel wordt voorzichtig in een anatomische correcte vorm gebogen. Deze methode is effectief, biedt direct verlichting en u hoeft er niet voor naar de chirurg. Er is dus geen herstelperiode nodig en u kunt na de behandeling direct weer alles. 'Ik ben blij dat ik deze methode kan aanbieden', geeft Kim aan. 'Voorheen kon ik wel de pijn verminderen, maar het probleem niet altijd oplossen.' De behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag. U verlaat de praktijk met een mooie nagel. De methode is geschikt voor handen en voeten.

Behandeling op afspraak
U bent welkom bij De Pedicurepraktijk Spijkenisse van maandag t/m zaterdag. Bel voor een afspraak 0181-849045. In de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De praktijkruimte bevindt zich nu nog op de 1e verdieping, maar komt op termijn gelijkvloers. Kunt u de trap niet op, dan kunt u een afspraak maken voor bij u thuis.

Kijk voor meer informatie op www.depedicurepraktijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant