Abbenbroek wint zonder problemen van Rockanje

Sport 287 keer gelezen

Rockanje - Na de 0-1 uit overwinning tegen Hekelingen en een weekje rust kon voor Abbenbroek dit weekend de weg naar boven worden ingezet tegen directe concurrent Rockanje.

In de beginfase waren de ploegen aan elkaar gewaagd en waren er aan beide kanten wat kansjes voor beide ploegen.

Abbenbroek wist op voorsprong te komen na een snelle uitbraak en was Euson van Hek de doelpuntenmaker.

Abbenbroek werd sterker en na een prachtige aanval over veel schijven was het ‘Mo’ die de bal achter de Rockanje doelman wist te werken 0-2. Tevens de ruststand.

Na rust wist Rockanje zichzelf terug in de wedstrijd te knokken en werd de aansluitingstreffer gemaakt. Op het moment dat de wedstrijd leek te kantelen was het Gavin Lo Kioeng Shioe die 1 op 1 werd gestuurd, de sterke spits wist nadat zijn eerste inzet werd gekeerd, de bal goed binnen te schieten 1-3.

Na deze goal werd de wedstrijd door Abbenbroek zonder problemen uitgespeeld.