Ook deze week moest GHVV'13 de punten delen.

Puntendeling voor GHVV’13 tegen SCO’63

Sport 322 keer gelezen

Spijkenisse - Dit weekend speelde GHVV’13 naar SCO’63 die één punt meer had.

Direct na de aftrap was het duidelijk wat GHVV’13 wilde door fel en agressief van start te gaan en te hopen op een vroege voorsprong.SCO’63 werd overrompeld zodat GHVV’13 kleine kansen kreeg, die er helaas voor de ploeg niet ingingen. Langzaam aan kwam SCO’63 ook in de wedstrijd. De thuisploeg kreeg een mogelijkheid via een vrije trap maar die had geen resultaat.

De rust ging dan ook in met een brilstand.

Na de rust kwam SCO’63 feller uit de kleedkamer dan GHVV’13 en de ploeg was dann ook de eerste 10 minuten iets gevaarlijker maar Jort Seegers, de goallie van GHVV’13 , stond op zijn post. Na die tien minuten werd het spel er niet beter op, maar beide ploegen werkten hard en dat was ook erg vermakelijk voor het weinige publiek. Rond de 20e minuut in de tweede helft kreeg GHVV’13 een strafschop, die helaas over ging. Twee minuten later kreeg de thuisploeg een strafschop die er wel in ging: 1-0. In de 80e minuut wist Rik de Vries een vrije trap van Frenk van Gelderen te benutten en de ploeg uit Geervliet op gelijke hoogte te brengen. Dit werd ook de uiteindelijke eindstand.