Afbeelding

Spijkenisse trekt weer aan het kortste eind bij ACV

Sport 218 keer gelezen

Assen – VV Spijkenisse heeft het lastig in de eerste maand dat het actief is in de derde divisie. De ploeg van Peter Wubben wil graag aanvallend en aantrekkelijk voetbal aan het publiek laten zien. Daarin slaagt de ploeg van sportpark Jaap Riedijk wel, maar het heeft nog niet geresulteerd in een overwinning.

Zaterdag ging het opnieuw mis. Hoopte de ploeg bij ACV in Assen op een punt, maar bleef het uiteindelijk met lege handen staan. De ploeg uit Drenthe, waar in 1980 voor het laatst een onderling treffen was, won het duel met 5-3 (2-1).

Toch heeft Spijkenisse dit seizoen al veel te danken aan goaltjesdief Micheal van Dommelen. Nadat hij al eerder scoorde in de overige duels, was hij zaterdag de gevierde man. Alle drie de treffers, de 1-1, 3-2 en 3-3 kwamen op sportpark Marsdijk op naam van Micheal van Dommelen. Door deze nederlaag staat Spijkenisse met twee punten uit vijf duels op de voorlaatste plaats. Zaterdag is Dovo uit Veenendaal de tegenstander van de ploeg van Peter Wubben. Die ploeg staat op dit moment op de achtste plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant