Sinds vorig jaar heeft de Kunstroute een nieuw logo. Archieffoto: René Bakker.
Sinds vorig jaar heeft de Kunstroute een nieuw logo. Archieffoto: René Bakker.

Aanmelden Kunstroute Nissewaard 2017

Actueel 98 keer gelezen

Op 7 en 8 april 2017 vindt de 10e Kunstroute Nissewaard plaats!

In navolging van de gemeentelijke herindeling wijzigde vorig jaar de naam van Kunstroute Spijkenisse in Kunstroute Nissewaard. Daarmee werden ook de kernen uit de voormalige gemeente Bernisse betrokken bij de kunstroute. In 2016 deden ruim 60 kunstenaars mee aan de kunstroute en de organisatie hoopt in 2017 op een groeiend aantal deelnemers.

Kunstroute Nissewaard is een cultureel evenement voor jong en oud. Tientallen kunstenaars zetten de deuren van hun atelier, werkplaats of huiskamer open om bezoekers te laten genieten van hun creatieve werk! Er is een breed scala aan kunstuitingen te zien, van schilderkunst tot beeldhouwen en van fotografie tot kunstnijverheid. Zowel professioneel opgeleide kunstenaars als amateurs nemen deel.

Iets voor u? Meld u dan aan! Dat kan nog tot 15 november. Meer informatie en aanmeldingsformulier vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

De aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke ballotagecommissie. Alle aanmelders krijgen in de loop van januari 2017 bericht of ze mogen deelnemen. Deelnamekosten € 25,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant