Afbeelding

Lekker er op uit met SWO

Actueel 327 keer gelezen

Spijkenisse - Stichting Welzijn Ouderen (SWO) verzorgt deze zomer weer verschillende uitstapjes. Hieronder een kleine greep uit de maanden juli en augustus.

Dinsdag 26 juli gaat de reis naar het Nationaal Park de Biesbosch. Daar wordt op een mooie boot gestapt. Op het speciale panoramadek heeft u een prachtig uitzicht. De prijs van dit uitstapje is € 34,50 met SWO Servicepas, zonder pas € 41,40.

Op donderdag 28 juli volgt via een mooie route een zomers uitstapje naar Kijkduin. Daar aangekomen kunt u genieten van zon, zee, strand en de boulevard met zijn leuke winkeltjes en restaurantjes. Kosten € 19,50 met SWO Servicepas, zonder pas € 23,40.

Vrijdag 29 juli een reisje naar Zeeland waar midden in het Zeeuwse landschap een ruim opgezette en gevarieerde landschapstuin ligt. Daar kunt u genieten we van de vele rozen en clematissen. Tijdens de rondleiding tekst en uitleg en kunt u genieten we van een heerlijk kopje koffie. Kosten € 30,45, zonder pas € 35,55.

Op 17 augustus staat er een uitstapje naar België op het programma. 's Ochtends vroeg wordt vertrokken naar Antwerpen. Daar wordt een rondvaart over de Schelde gemaakt en als er tijd over is een wandeling door de stad. Voor dit uitstapje betaald u € 42,50 (zonder pas € 51,00).

Het mooie aan de uitstapjes van de SWO is dat u thuis wordt opgehaald (ook in de kleine kernen van de gemeente Nissewaard) en natuurlijk aan het eind van de middag ook weer thuis gebracht wordt. Dit is maar een greep uit uitstapjes voor de maand juli en augustus. Wie meer wil weten kan in ontmoetingsruimte Mei aan de Winston Churchilllaan 31 of bij het kantoor van SWO aan het Goudenregenplein 3 de folder van de uitstapjes ophalen. Aanmelden voor één van de uitstapje of meer informatie: kijk op www.swospijkenisse.nl of bel met 695255.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant