SV Simonshaven is blij dat de laatste wedstrijd erop zit

Sport 106 keer gelezen

Simonshaven- Simonshaven heeft het seizoen tegen TransvaliaZW met een 3-4 (1-3) nederlaag afgesloten.

'We hebben een heel slechte wedstrijd gespeeld', stelde trainer Richard van der Werf. 'Ik merkte in de aanloop naar de wedstrijd al dat de motivatie voor deze extra wedstrijd niet optimaal was. We kwamen nog wel met 1-0 (doelpunt van Silvester Mirer, DR) voor, maar de wijze waarop wij de goals voor rust weggaven was tekenend over de instelling. Hoewel we nog terugkwamen tot 3-3 (Maarten Bijma en een strafschop van Desley Hermsen, DR) konden we de knop na de rust niet omdraaien.' Doelman Bas Oster en Jermy van der Ent kregen vanwege hun allerlaatste wedstrijd een publiekswissel.

SV Simonshaven: Bas Oster (65. Theo Sooijs); Sven Jeurissen, Desley Hermsen, Richard van Baalen, Kevin Francois; Maarten Bijma, Bart Wolters (60. Alex Weeda), Bas Moree; Kevin Belder, Silvester Mirer, Jeremy van der Ent (65. De Kruik).