Hockeysters weten niet tot score te komen bij Ommoord

Sport 121 keer gelezen

Rotterdam – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag verloren bij Ommoord. Het werd 4-0 voor de ploeg uit Rotterdam. Bij rust stond het nog 2-0 voor Ommoord. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden waren er zeker wel kansen voor de ploeg uit onze stad.

'Het klinkt erger dan het is. We kwamen na een minuut al met 1-0 achter. Vervolgens is het bij rust dan nog 2-0. Het laatste kwartier van de eerste helft en het eerste kwartier na rust waren echt behoorlijk. We hebben aangedrongen bij hen en stonden nog even met een man meer in het veld. Je moet ze er dan echter wel inslaan. Als het bij ons dan vervolgens even wegvalt dan gaan zij er pas over heen. Dit is pas het eerste duel dat we met meer dan een doelpunt verschil verliezen', meent Maarten Bosman na afloop

Stand
Door de nederlaag staat de ploeg op de zesde plaats. Zondag is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dat is het regiotreffen met HC Voorne. Die ploeg staat tiende in de competitie.