Abbenbroek in tweede helft onder de voet gelopen

Sport 105 keer gelezen

Rotterdam- De openingsgoal vlak voor rust en het doelpunt net na de pauze van SV Charlois hebben Abbenbroek uiteindelijk opgebroken en geleid tot een kansloze 6-0 (1-0) nederlaag.

'We hebben met een aangepast systeem in de eerste helft aardig met de koploper meegevoetbald', verklaarde teammanager Marco van Diën de te ruim uitgevallen nederlaag. 'Na de eerste twee goals werden we overklast en dat was een domper.' De doelstelling van Abbenbroek is rechtstreekse handhaving in de derde klasse D. 'Qua voetbal zag het er ook zo uit, maar in de laatste drie a vier wedstrijden zal het wel moeilijk worden. We zakken steeds verder weg. We hadden meer punten verdiend, maar zakken met slechts vier punten nu steeds verder weg.' De Abbenbroekers, die na het tijdelijk wegvallen van Bert van der Lijn worden getraind door Jacco Verhoef, kampen met de geblesseerde doelman Michael Mikkers nog steeds met een keepersprobleem. Roy Verwijs, de spits van Abbenbroek, stond in die periode als vervanger onder de lat. 'Toen Michael weer fit was, slikte hij tegen Meeuwenplaat zijn tong in. Gelukkig is Michael nu weer beschikbaar.' Abbenbroek speelt op zondag 29 november thuis tegen hoogvlieger Hermes; DVS.

Abbenbroek: Roy Verwijs; Arjan Blaak, Ben Kremers, Ivan Scholte (55. Kevin Dijksman), Ferry Groen; Jordi de Looze, Dennis Holsteijn, Jean Paul van Diggelen; Kai Zeegers, Danny Kanselaar, Glenn van der Graft.