PFC pas laat onderuit in treffen bij IFC

Sport 88 keer gelezen

Hendrik Ido Ambacht – PFC is er zondag niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen en de punten mee naar Geervliet te nemen in het duel met IFC dat tweede staat. De thuisploeg won het duel met PFC met 4-1. Tot kort voor het einde stond het overigens 2-1 voor de thuisploeg. Het was Berkan Bayraktar die voor de 2-1 wist te zorgen.

'We zijn echt niet weggetikt vandaag. We hebben twee ongelukkige goals tegen gekregen. Bij de eerste schiet onze doelman tegen de aanvaller aan en komt de bal in het doel. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Dan maken we net na rust de 2-1 en krijg je hoop. Daarna heb ik gedacht dat het zou kunnen voor de gelijkmaker. We gingen één op één spelen en toen ging het twee minuten voor tijd en in de extra mis', zegt trainer John Stougje na het duel.

Stand
Door de nederlaag staat de ploeg uit Geervliet in de eerste klasse elfde. Zondag is Wateringse Veld/GONA dat een punt minder heeft dan PFC de tegenstander van de ploeg uit onze gemeente.