SC Botlek en Pernis deelden op sportpark De Brug de punten. Fotografie: Peter de Jong.
SC Botlek en Pernis deelden op sportpark De Brug de punten. Fotografie: Peter de Jong.

SC Botlek behaald slechts een punt tegen VV Pernis

Sport 333 keer gelezen

Spijkenisse - Vorig jaar speelden beide ploegen nog in de tweede klasse, maar SC Botlek en VV Pernis stonden zaterdag op sportpark De Brug in de derde klasse tegenover elkaar. Beide ploegen draaien mee in de middenmoot na vijf duels en kwamen zaterdagmiddag niet tot scoren en deelden de punten.

Voor de Spijkenissers was er voor rust weinig te behalen. Kansen waren er niet echt en ook Pernis kwam niet tot scoren. Kort voor tijd was het Juliën Gret met de beste kans die ook niet voorbij doelman Ketting van de gasten uit Pernis kwam.

Punt terecht
'
Ik vind dat wij terecht een punt hebben gepakt. We hadden allebei kansen. Jammer dat Van Emmerik en Gret niet konden scoren. Ik ben dus niet ontevreden', meent Richard Koutstaal namens de Spijkenissers. Aan de andere kant vond men bij Pernis dat men te weinig had gekregen. Wij waren voetballend beter. Wij mogen blij zijn dat Gret niet scoorden, maar Wemelsfelder had ook mogelijkheden. Ik vind dat wij twee punten verliezen en Botlek zal blij zijn met dit punt', meent Johan Molendijk namens Pernis.

Stand
Door de puntendeling staat SC Botlek nu op de tiende plaats. Zaterdag speelt men tegen Leonidas, die ploeg heeft een punt meer dan de Spijkenissers.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant