Afbeelding

Softballers HSV Spikes besluiten met overwinning

Sport 86 keer gelezen

Spijkenisse – De softballer van HSV Spikes hebben de competitie vrijdagavond besloten met twee inhaalduels op eigen terrein tegen The Hawks. De ploeg uit Spijkenisse won beide partijen. De eerste met 3-0 en de tweede werd met 7-5 gewonnen door Spikes.

'Het eerste werd gewonnen toen twee man op de honken stond en Bart Vleggaar een homerun sloeg. Verdedigend ging het uitstekend en hield Tom Koch als werper de tegenstander op nul punten. De tweede wedstrijd ging het beter. We hadden totaal zes hits. Ook Titus Blom gooide een sterke wedstrijd', meent Perry Dufais na afloop.

Stand maakt niet uit
De overwinning maakt op de ranglijst voor Spikes niets meer uit maar voor de tegenstander betekent dat ze definitief laatste zijn geworden. Volgend jaar keren Marcel Swarttouw en Perry Dufais niet meer terug als coaches. Wel blijven ze lid bij de ploeg uit Nissewaard. 'Na 33 jaar ga ik naar een andere uitdaging', meent Swarttouw die assistent coach bij de dames van het Brabantse Roef wordt. Dufais gaat het rustiger aan doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant