Foto's: Aad van der Voorn

Meeuwenplaat is Abbenbroek de baas in aantrekkelijk duel

Sport 232 keer gelezen

Hoogvliet – Het duel tussen Meeuwenplaat en Abbenbroek begon zondag veel later door een ongeval op de Spijkenisserbrug en de afsluiting bij de toerit op de A15. In het duel dat vervolgens van start ging verloor Abbenbroek met 3-2, bij rust stond het 0-1.

Het was Jean Paul van Diggelen die Abbenbroek op voorsprong zette, maar Arthur Movsesjan maakte de gelijkmaker. Hiernaws het Jordi de Looze die voor 1-2 zorgde en Meeuwenplaat vocht zich terug en in vijf minuten tijd waren het Mark Weij en Shudreny Serberie die voor de 3-2 eindstand zorgde.

Onnodig en zuur
'Dit was totaal onnodig en erg zuur. We verzuimden de wedstrijd op slot te gooien', meent Marco van Diën bij de ploeg die sinds deze week onder leiding staat van Jaco Verhoev, die het seizoen in Abbenbroek afmaakt. Doelman Mikkers haalde het einde niet nadat hij zijn tong had ingeslikt. Spits Roy Verwijs nam zijn plek over.