Spijkenisse was geen schim van de wedstrijden tegen Noordwijk en ASWH. Foto Peter de Jong.
Spijkenisse was geen schim van de wedstrijden tegen Noordwijk en ASWH. Foto Peter de Jong.

Spijkenisse ontbeert beleving tegen Rijnvogels

Sport 211 keer gelezen

Spijkenisse- De verwachtingen waren op het sportpark Jaap Riedijk hooggespannen, maar de supporters van Spijkenisse dropen na de 0-3 (0-1) nederlaag tegen FC Rijnvogels teleurgesteld af.

'We hebben tegen Rijnvogels niet de energie gestoken zoals we die hebben getoond tegen Noordwijk en ASWH', concludeerde trainer Peter Wubben. 'Zo 'n wedstrijd kan je ertussen hebben, liever niet natuurlijk, want vooral thuis moeten we diep gaan tot aan het gaatje, maar we misten de scherpte in de duels.' 'Wellicht was ik met de start van vier spitsen ook wat te extreem', stak Peter Wubben de hand met de ogen gericht naar uitsluitend het vijandelijke doel in eigen boezem. 'We wilden daarmee extra gas geven, maar uiteindelijk hebben we vanaf de eerste minuut geen moment in de wedstrijd gezeten om het Rijnvogels lastig te maken. Na de rust hebben we geprobeerd om gelijk te komen, maar bij 0-2 werd het wel erg moeilijk.' Bij Spijkenisse ontbraken de geblesseerden Bart van Muijen en Tim van der Lijn. Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag in Woerden tegen de hekkensluiter in de hoofdklasse B, Sportlust '46.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Etienne Martina, Eric Polet, Jeffrey Schenk, Marco de Borst (75. Elwin Spoel); Shane van den Engel, Sander Baragan; Samet Görer (60. Emir Jasarevic), Sergio Axel Dongen (70. Jazzy Adams), Marvin van der Pluijm, Felino Jardin.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant