SV Simonshaven was tegen het zwalkende SCO '63 heer en meester. Foto Peter de Jong.
SV Simonshaven was tegen het zwalkende SCO '63 heer en meester. Foto Peter de Jong.

SV Simonshaven rekent af met troosteloos SCO ‘63

Sport 245 keer gelezen

Spijkenisse- SV Simonshaven heeft de competitie afgesloten met een klinkende 1-6 (1-2) overwinning tegen SCO '63 en is daarmee met een tiende plaats in de vierde klasse F boven de stadgenoten Hekelingen en de uitgebluste hekkensluiter SCO '63 geëindigd.

'We zijn nog vrij coulant geweest voor SCO', doelde winnend trainer Richard van der Werf op de vele onbenutte kansen tegen de bij elkaar geraapte equipe van het sportpark Oostbroek. Van een derbysfeer was dan ook geen moment sprake. 'We hebben voor de laatste negen wedstrijden een doel gesteld en dat hebben we met vijf overwinningen en een gelijkspel gehaald en zijn daar met een respectabel puntentotaal ver bij de onderste vier weggelopen. Daarom ben ik nu tevreden met de stappen die we gehaald hebben en daarmee het volgend seizoen mee verder kunnen.' Bij SV Simonshaven werd afscheid genomen van Jaap Braam. Braam is 25 jaar (!) ploegleider geweest van het eerste elftal. Jeremy van de Ent (2 keer), Desley Hermsen (strafschop), Jeroen de Kruik, Dave van Dongen en Silvester Mirer scoorden voor Simonshaven, terwijl Lennard Udenhout de eer redde voor de ploeg van trainer Serge Lopes.

SV Simonshaven:  Theo Sooijs; Kevin Francois, Sander van Dongen, Colin de Vries, Carlo van der Linden; Desley Hermsen, Dave van Dongen (75. Silvester Mirer), Richard van Baalen (75. Tom Zuidmulder); Bjorn Kommeren (55. Bas Moree), Jeroen de Kruik, Jeremey van de Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant