Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Spivo krijgt te weinig tegen US

Actueel 104 keer gelezen

Amsterdam - Het was een dure dag voor de volleybalsters van Spivo en hun coach. Behalve € 42,00 aan parkeergeld moesten zij op de Amstelcampus met een 4-0 (25-21, 25-15, 25-19, 25-23) nederlaag tegen US 2 ook de volle bak punten in Amsterdam achterlaten.

‘We waren niet scherp genoeg,’ vond coach Ronald Lacroes. ‘We hebben de kansen in de eerste set niet gepakt, hadden de laatste set bijna binnen, maar bij 23 gaan we toch nog de teil in. US heeft met enkele speelsters met eredivisie ervaring een goede ploeg. Wij wisselden leuke momenten af met een reeks aan fouten. We hebben een aantal nieuwe speelsters, dus kost het nog even tijd om een team te smeden. Maar dat gaat lukken,’ weet Lacroes zeker. Spivo, een middenmootpositie bezet in de Tweede Divisie C, speelt aanstaande zaterdag om 18.45 uur in Den Oert tegen Spaarnestad.

Spivo: Sanne Kegel, Kim Kegel, Mariska Hommels, Sanneke Seldenthuis, Angie Tolentino, Lisette Prens, Stephanie Hommels, Marieke van der Mark, Kirsten Mol, Tessa Martherus, Rianne van der Stelt, Jill van Rhee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant