Afbeelding

Veel bekeuringen voor overlast

Actueel 75 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen weekend hebben politiemensen diverse controles gehouden op overlastlocaties in Spijkenisse. Dit naar aanleiding van klachten van omwonenden en passanten.

Locaties die werden gecontroleerd waren: Zuidakker, de Weegschaal, de parkeerplaats aan de Hekelingseweg, de Riekvoorde, Rozemarijndonk/Klokbekerkreek, ’t Plateau, de Fuchsiastraat, de Hoogwerfsingel en nog andere locaties.

Vrijdagavond werden in totaal 31 bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor het op straat gooien van afval (6x), het drinken van alcohol op de openbare weg (5x), wildplassen (4x) en blowen (2x). Verder zijn er bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen en bedelen. Een bromfietser werd op de Heemraadlaan gecontroleerd; hij bleek gesignaleerd te staan voor een boete van € 255,-. Hij is aangehouden. Op de Aspergedreef werd een man aangehouden voor heling omdat hij op een gestolen fiets reed.

Zaterdagavond zijn in totaal zijn 23 bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor het op straat gooien van afval (8x), het drinken van alcohol op straat (6x), wildplassen (5x) en blowen (3x). Op deze avond werd ook een proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en werd een automobilist op de Hekelingseweg aangehouden omdat hij politiemensen beledigde. Hij kreeg een boete van € 360,-.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant