Afbeelding

Elite modelcasting in Spijkenisse

Actueel 79 keer gelezen

Spijkenisse - Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws; de inschrijving voor de Elite Model Look 2014 is kort geleden voor de 31e keer gestart. Een van de castingdagen vindt plaats in Spijkenisse. Grote sterren werden ontdekt tijdens deze Elite Model Look. Meisjes tussen de 14 en 22 jaar en minimaal 172 cm én jongens tussen de 16 en 22 jaar en minimaal 182 cm kunnen zich aanmelden.

Go Natural in Spijkenisse
Het Elite team reist de komende maanden door Nederland op zoek naar nieuw talent. Met castings in steden zoals Amsterdam, Beek, Winschoten, Utrecht, Druten en Spijkenisse, hoopt Elite zoveel mogelijk meiden en jongens de kans te kunnen geven om lid te worden van de prestigieuze Elite-familie. Tijdens de castingdagen presenteren de kandidaten zich op de catwalk aan de jury. Na afloop staat het team van Rob Peetoom Hair + Make-up klaar om alle kandidaten die doorgaan naar de tweede ronde te voorzien van een natural make-over voor de fotoshoot. Bovendien staan de steden tijdens de castingdagen geheel in het teken van Fashion & Beauty om de meiden en jongens met een modellendroom, in stijl te verwelkomen. Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends.

De casting in Spijkenisse vindt plaats op 27 september van 12.00 tot 17.00 uur op de Woonboulevard. De verplichte inschrijving vooraf is gestart en kan via www.elitemodellook.nl. Daar vind je ook deelnamevoorwaarden en tips.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant