Kaaistraat, Centrum. Foto: Google.
Kaaistraat, Centrum. Foto: Google.

UPDATE - Zware mishandeling Kaaistraat

Actueel 84 keer gelezen

Spijkenisse – Een 42-jarige man uit Spijkenisse is zaterdagavond op zijn weg van een café naar huis zwaar mishandeld. De mishandeling vond waarschijnlijk plaats op de Kaaistraat ter hoogte van het Ganzengors waar hij is gevonden en geholpen door een onbekende man. De politie wil graag in contact komen met deze man en eventuele andere getuigen.

Tussen 21.30 en 22.00 uur verliet het slachtoffer de wijnbar aan de Torenstraat. Vervolgens is hij rechts de Voorstraat in gegaan en daarna links afgeslagen de Kaaistraat in. Wat daarna is gebeurd is nog onduidelijk.

Even na 22.00 uur wordt het slachtoffer gewond op de grond gevonden door een onbekende man. Deze belt op zijn verzoek zijn vriendin, brengt hem naar zijn woning en vertrekt. De vriendin brengt haar 42-jarige vriend naar het ziekenhuis. Daar blijkt hij in ieder geval een gebroken kaak te hebben.

Zij belt de politie die een onderzoek start. Daarvoor wil de politie graag in contact komen met de behulpzame man en eventuele andere getuigen. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant