Eerste overwinning voor Hekelingen

Sport 32 keer gelezen

Achthuizen – Hekelingen heeft zondag de eerste overwinning van 2014 voor de competitie behaald, door FIOS met 2-3 het nakijken te geven. De ploeg van Ad Reijtenbagh stond bij rust al met 1-3 voor. Het was José Alaya die de ploeg uit de dorpskern van Spijkenisse op voorsprong bracht.

Het was Elwin van Kesteren die voor de0-2 wist te zorgen. Hierna deed de ploeg van Goeree Overflakkee iets terug. Nog voor de thee ging de bal op elf meter en mocht Hekelingen op deze wijze de 1-3 binnen schieten. Dit was opnieuw een treffer van Elwin van Kesteren. Kort voor tijd werd het pas 2-3. ‘We besliste de wedstrijd eigenlijk te laat. Na rust kregen we nog opgelegde kansen die er dan niet in gaan. Dan kun je erop wachten dat je een tegentreffer krijgt. Dat gebeurde tien minuten voor tijd. Daarna was het nog even billen knijpen. Aan twee kanten kansen te over’, zegt een gelukkige trainer Ad Reijtenbagh na het duel. Zondag is de ploeg vrij en wil men gaan oefenen. Vervolgens wacht Hermes DVS, de koploper in de vierde klasse D, als tegenstander op sportpark ’t Spui.

Opstelling Hekelingen: Don Martens; Abdul Dahir; Miquel ten Hove; Elwin van Kesteren; Matthijs van de Pad; Robin Boere; Koen Spitters; Tagdas Mutlu; Christiaan Kerkhof (88 Frank Matabaro); Destro Chiza en ; José Alaya Luis.