Afbeelding

Verzin een naam en win een weekendje weg

Actueel 58 keer gelezen

Spijkenisse - Bedenk een naam voor het nieuwe recreatiegebied tussen Maaswijk en het Spui en maak kans op een weekendje weg voor twee personen.

Spijkenisse heeft inmiddels al een hele transformatie ondergaan het afgelopen decennium, het centrum kent een nieuw uiterlijk en ook de omliggende wijken en gebieden hebben een ander gezicht gekregen. Nu is het landschap tussen Maaswijk en het Spui aan de beurt. Binnenkort verandert dit landschap van een agrarisch gebied naar een recreatief park.

Er is mist nog wel een naam voor het nieuwe recreatiegebied tussen Maaswijk en het Spui. Daar hebben de gemeentej uw hulp voor nodig. Woont u in Spijkenisse en weet u een passende, maar ook pakkende naam in relatie tot de omgeving? Stuur hem dan nu in en maak kans op een weekendje weg voor twee personen.

Inzenden kan tot 4 maart 2013 per e-mail naar communicatie@spijkenisse.nl, via www.spijkenisse.nl of meld het ons via een persoonlijk bericht op facebook.

Zodra de inzendingen binnen zijn, stelt de jury een top vijf samen. Deze top vijf komt op de website en op facebook te staan waarna u kunt te stemmen op een van de vijf namen. De winnaar maken wij bekend tijdens de start van de werkzaamheden.

Het nieuwe recreatiegebied is ongeveer 140 hectare groot en bestaat uit de Willemspolder, Wolvenpolder en delen van de Oude en Nieuwe Uitslag van Putten. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.spijkenisse.nl/zuidoost.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant