Afbeelding

Sport en spel bij Endless Dog Fun

Actueel 86 keer gelezen

Spijkenisse - Op een regenachtige 14e juli, waren toch 23 volwassen teams en 6 puppy teams bereid gevonden om als echte honden mensen toch gezellig de BFJ/EDF sport en spel middag in te gaan. De deelnemers kwamen niet alleen uit de regio maarvanuit heel Nederland. Er waren zelfs drie Belgische teams.

Er werden diverse spellen gespeeld. Noortje met Border Collie Simmeke uit België wonnen de tennisballenbak met scrabble spel. Maar liefst 16 ballen werden geapporteerd en 12 ballen woorden. Marjolein uit Spijkenisse liep met haar Beauceron Jessie de gehoorzaamheid/behendigheidsbaan foutloos met een tijd van 0,43 seconde. Bij het Mega apporteerspel ging de overwinning naar Ingrid en Border Collie Faith uit Terneuzen. Binnen anderhalve minuut werden zeven vreemde voorwerpen geapporteerd. Labrador Tessa van Marcel uit Spijkenisse vond in 00.06 seconde een stuk wordt onder een van de pionnen.

Het grappigste moment
Ook het leukste/grappigste moment van de middag werd gekozen en beloond. Bij het onderdeel tennisballenbak en scrabble spel dacht de Duitse Herder Britt van Ingrid bij de 5e bal waarschijnlijk ‘ik blijf niet heen en weer lopen’. Ze nam dan ook gewoon de gehele bak met ballen mee naar het vrouwtje bij de startlijn. Bij de pups werd geen winnaar gekozen. Vanwege een goede socialisatie wil je daar nog geen druk uitoefenen.

Hoewel de vele regen voor een kleinere opkomst dan gewoonlijk zorgde, was de door Endless Dog Fun georganiseerde sport- en spelmiddag tot een enorm geslaagd evenement.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant