Afbeelding

Ongeval vrachtwagens A15

Actueel 82 keer gelezen

Spijkenisse - Twee vrachtwagens zijn dinsdagmorgen betrokken geraakt bij een ongeval op de A15. De twee reden over de A15 richting Rozenburg. Bij de Botlektunnel kon de chauffeur van de achterste vrachtwagen niet voorkomen dat hij op zijn voorganger botste. Aanvankelijk werden rond 07.00 uur twee rijstroken afgesloten, vijf minuten later werd de tunnel in zijn geheel afgesloten.

Volgens berichten zou er alleen materiele schade zijn. Wel is er bij de aanrijding vloeistof op het wegdek terecht gekomen. Dit is door een zoab-cleaner opgeruimd. De afsluiting zorgde niet alleen voor file op de A15, maar ook op de A4 voor het knooppunt Benelux. Over de toedracht van het ongeval is niets bekend gemaakt.

Om 08.30 uur waren de vrachtwagens uit de tunnel getrokken en buiten de tunnels op de vluchtstrook geplaatst. Na het reinigen van het wegdek konden werden even na half 9 twee rijstroken vrijgegeven. De rechterrijstrook bleef langer dicht om de vrachtwagens te kunnen bergen. Het verkeer richting Rozenburg werd tijdens de volledige afsluiting omgeleid via de naastgelegen Botlekbrug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant