Afbeelding

Feest #Chaosatkevin geannuleerd

Actueel 73 keer gelezen

BREKEND Spijkenisse - Het feest #Chaosatkevin dat voor morgen gepland stond, gaat definitief niet door. Zo meldt de organisatie ons in een open brief.

"We denken dat de meeste mensen de bui al voelde hangen, maar in goed overleg met de gemeente Spijkenisse, politie Rotterdam-Rijnmond en De Nieuwe Oogst Rotterdam is besloten dat #chaosatkevin niet door kan gaan. Iedereen kent het verhaal. Er zou een outdoor evenement komen in Spijkenisse dat op het laatste moment door uitblijven van vergunning, sponsoren en dus geld niet door kon gaan. Vervolgens hebben wij, mede door druk vanuit de gemeente Spijkenisse, geprobeerd om hals over de kop alsnog een alternatief te vinden en die vonden wij ook in de vorm van De Nieuwe Oogst in Rotterdam. Helaas moest er wel gelijk een aantal dingen wijzigen waardoor het al een stuk minder leuk werd: het ging van outdoor naar indoor, van heel goedkoop of gratis entree naar € 15 en het was niet meer in Spijkenisse maar in Rotterdam en ook niet overdag maar ’s avonds en ’s nachts. Daar het aantal genodigden niet in De Nieuwe Oogst passen, is er volgens De Nieuwe Oogst door de politie besloten dat er geen #Chaosatkevin feest mocht plaatsvinden in deze locatie."

"Toen hadden we dus geen opties, geen tijd en geen alternatieven meer. Helaas moeten wij dus bekennen dat het gehele concept voor nu is afgeblazen, of uitgesteld kun je beter zeggen, want het gemeentebestuur en politie Spijkenisse is wél te spreken over een nieuwe en leuk outdoor evenement in Spijkenisse in de toekomst! Daar hebben wij wel een beetje hulp bij nodig van jullie allemaal. Als we het netjes houden op 12 mei in Spijkenisse, is de aanvraag voor een volgend outdoor evenement een stuk makkelijker dan wanneer de boel op stelten wordt gezet. Dus wil je alsnog dit of volgend jaar een leuk, ongedwongen outdoor evenement in de gemeente Spijkenisse, dan hoef je het alleen maar gezellig te houden op 12 mei en geen problemen veroorzaken. We vinden het écht heel jammer dat het niet gelopen is zoals wij hadden voorzien en hopen dat je mee wilt werken aan een vervolg, in de vorm van een cool outdoor evenement in de gemeente Spijkenisse! Wij rekenen op jullie. Onze welgemeende excuses dat het zo gegaan is."

Crew #chaosatkevin

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant