Afbeelding
Foto: PR

Spijkenisse Medisch Centrum behoort tot top 5 van Nederlands best gewaardeerde ziekenhuizen

Algemeen 1.864 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse Medisch Centrum staat met een gemiddeld waarderingscijfer van 9.4 in de top 5 van best gewaardeerde ziekenhuizen van Zorgkaart Nederland 2023. Elk jaar maakt ZorgkaartNederland de top vijf van best gewaardeerde ziekenhuizen bekend. ZorgkaartNederland is Nederlands grootste website waar patiënten hun ervaring met een zorgverlener kunnen delen en houdt dit bij voor meer dan 300 ziekenhuislocaties. 

Bestuurder Tessa van Maanen: “Ik ben enorm trots op dit resultaat! Dit laat zien dat onze patiënten daadwerkelijk ervaren dat wij als ziekenhuis waarmaken wat we beloven, namelijk dat bij ons de patiënt op één staat en dat we gastvrije, patiëntgerichte zorg bieden. Het thema van dit jaar Samen beslissen past daarbij goed bij onze kernwaarde Samen. Deze plek in de top laat ook zien dat we van toegevoegde waarde zijn voor de inwoners van onze regio. Binnen Spijkenisse Medisch Centrum werken we met elkaar hard om de beste zorg te bieden. Dat patiënten ons zo’n hoog cijfer geven is dan ook een groot compliment voor al onze medisch specialisten, zorgmedewerkers en ondersteunde medewerkers die dit elke dag waarmaken.”

De top 5 is bepaald aan de hand van de patiëntwaarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema is dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant