Afbeelding

Spivo sluit af met nederlaag bij Havoc

Sport 102 keer gelezen

Hasp: De volleybalsters van Spivo hebben het seizoen afgesloten met een 3-1 (25-17, 25-20, 18-25, 25-17) nederlaag in Hasp tegen Havoc. De Spijkenisser vrouwen traden in de rechtstreekse confrontatie om de vierde plaats aan zonder Mariska Hommels, Janny Plomp, die volgend seizoen zal uitkomen voor Volley Meerkerk ’95, en Sanne Kegel. ‘Drie afwezigen was teveel van het goede, maar desondanks hebben we naar vermogen goed gespeeld,’ sprak coach Ronald Lacroes zijn tevredenheid uit

De pas 14-jarige Maaike Mars heeft wederom een goede indruk in de ploeg van Spivo achter gelaten. ‘Dat biedt weer perspectief voor de toekomst.’ Ronald Lacroes kijkt met een goed gevoel terug op het voorbije seizoen in. ‘We zijn vijfde geworden en hadden tot voor enkele speelronden geleden zelfs nog uitzicht op de derde plaats. Deze jonge ploeg heeft zich tot een hecht team gevormd, waarin Laura (Kerkhof, DR) zich ontwikkeld heeft tot één van de steunpilaren van het team. Als je met de jonge meiden ook nog tot prestaties kunt komen, kan ik niets anders dan tevreden zijn. We hebben een driejarenplan gemaakt met als stelling dat we in drie jaar tijd willen promoveren naar de eerste divisie. Dat derde seizoen gaan we nu in. De groep is groeiende, maar toch nog niet goed genoeg om mee te dingen naar de eerste plaats. We gaan eerst evalueren en kijken wat de mogelijkheden zijn. We zijn volop bezig met de scouting, zullen ons in de breedte moeten versterken. Zoals de situatie zich nu laat aanzien heeft iedereen de intentie uitgesproken ook volgend seizoen bij de club te blijven. Kunnen we ons daarnaast versterken, pas dan kan je zeggen dat we gaan voor het kampioenschap. Daar is het nu nog te vroeg voor, maar die ambitie is er wel,’ besloot Ronald Lacroes.

Spivo: Maaike Mars, Laura Kerkhof, Daisy Stolk, Kim Kegel, Rianne van der Stelt, Jill van Rhee, Tessa Martherus (libero). Michelle Bos en Katja Milosovic kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant