Dit jaar organiseren Robbert, Tom en Sven opnieuw een voetbalkamp.
Dit jaar organiseren Robbert, Tom en Sven opnieuw een voetbalkamp. Foto: Foto-OK.nl

Derde editie Voetbal Academy Nissewaard wegens succes vorige edities

Algemeen 878 keer gelezen

Op 11,12 en 13 juli is het weer zo ver: de derde editie van Voetbal Academy Nissewaard op voetbalvereniging VV Spijkenisse. 

Dit jaarlijkse initiatief ging van start in de coronatijd, maar de organisatoren Tom den Boer, Sven Mijnans en Robbert de Vos zetten het door wegens het succes van de vorige edities.

Tijdens het driedaagse voetbalkamp krijgen de jongens en meisjes in de ochtend trainingen om hun techniek te verbeteren, en in de middag kunnen ze deze nieuw geleerde technieken laten zien tijdens partijtjes. De doelgroep van het voetbalkamp is breed: van kinderen van 5 jaar die voor het eerst een bal aanraken, tot kinderen van 15 jaar die al langer bij een voetbalclub spelen. ‘Natuurlijk willen we de kinderen iets leren, maar het belangrijkste is dat ze veel plezier hebben. Als ik zelf terugkijk op mijn oude voetbalkampen, word ik blij. Die herinneringen willen wij de kinderen ook meegeven’, aldus organisator De Vos. 

Als kers op de taart proberen de organisatoren elk jaar profvoetballers te regelen die langskomen. Zo kwam Jeand Doest, tweevoudig wereldkampioen panna, vorig jaar langs. Ook dit jaar doen de organisatoren hun uiterste best om de voetballertjes te verrassen. Wegens het succes van voorgaande jaren, breiden de organisatoren het kamp dit jaar uit. Vorig jaar waren 75 kinderen welkom bij het kamp, maar dit jaar wel 100 kinderen. Er zijn momenteel nog maar 20 plekjes beschikbaar. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het voetbalkamp, dan is inschrijven mogelijk op de website: www.voetbalacademynissewaard.com. De kosten bedragen € 125,00 en daarbij zijn lunch, drinken en een shirt inbegrepen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant