Fred en Valerie hopen op een vol marktplein. Foto: Foto-OK.nl
Fred en Valerie hopen op een vol marktplein. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl

Iedereen verdient een maatje: festivalmiddag op marktplein

Algemeen 1.378 keer gelezen

Spijkenisse - Fred Kuil en Valerie Josie (Josie’s Agency) organiseren op woensdag 22 september een festivalmiddag voor senioren uit Spijkenisse.

Iedereen van 65 jaar en ouder is tussen 12.00 en 16.00 uur welkom op het marktplein voor een gezellige middag met optredens van diverse artiesten.

Enkel toegang met vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag 
Fred en Valerie waren al bezig met de voorbereidingen van de middag toen vorig jaar corona uitbrak en het festival niet door kon gaan. Nu er weer evenementen georganiseerd mogen worden, zijn de plannen weer uit de kast gehaald. Vanwege de coronaregels is aanmelden wel verplicht en alleen mensen met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag hebben toegang tot het plein, dat met hekken is afgezet. De toegang bedraagt € 5,00, inclusief één consumptiemunt. Op het plein worden tafels en stoelen geplaatst en er zijn diverse foodtrucks voor een hapje en drankje. Daarnaast staan er kramen van lokale ondernemers waar bezoekers leuke artikelen kunnen kopen.

Aanmelden verplicht
Aanmelden voor de feestmiddag kan door het sturen van een mail naar kuil0098@planet.nl. Betalen doet u op de dag zelf. De inloop is tussen 12.00 en 13.00 uur. Vanaf 13.00 uur start het entertainment. 

Meld u snel aan want vol = vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant