Afbeelding
Foto: PR

Weekend van de begraafplaats

Algemeen 351 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei a.s. wordt het Weekend van de nBegraafplaats gehouden. Tijdens dit weekend organiseren verschillende Begraafplaatsen door heel Nederland diverse activiteiten. Vrijwilligers staan klaar om bezoekers gastvrij te ontvangen.

Op begraafplaats Vredehof in Spijkenisse bent u van harte welkom op zaterdag 29 mei.

De begraafplaats aan de Vredehofstraat te Spijkenisse is open tussen 10.00 en 15.30 uur.

Vanwege de corona maatregelen zijn groepsrondleidingen op de begraafplaats niet mogelijk. Zelfstandig wandelen kan echter wel. Bezoekers kunnen zelf ervaren welk een mooi terrein er hier in het centrum schuilgaat, en dat de begraafplaats iedereen, altijd, in alle stilte en schoonheid verwelkomt. Waar bezoekers kunnen herdenken en gedenken; niet alleen de personen die er liggen maar iedereen die wordt gemist. In het baar-huisje is een bijzondere tentoonstelling over begrafenis cultuur in het verleden en heden te bekijken.

Indien mogelijk wandelt een vrijwilliger op gepaste afstand met u mee op de begraafplaats om u uitleg te geven over verschillende graven. Als u vragen heeft over de eventuele familieleden die hier begraven liggen, worden die waar mogelijk door de vrijwilligers direct beantwoord of eventueel later voor u opgezocht en doorgegeven aan u.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant