Afbeelding
Foto: pixabay.com
lezers schrijven

covid-19

Algemeen 758 keer gelezen

Zolang de vrijheid van meningsuiting nog bestaat, wil ik graag de volgende vragen over de maatregelen m.b.t. het bovenstaande stellen:

Waarom is in Nederland de spoedwet aangenomen, die de Tweede Kamer voor een groot deel buiten spel zet? De laatste keer dat dit ook gebeurde was vlak vóór de tweede wereldoorlog. Is corona (een griepvariatie) dus van dezelfde orde van belang als de tweede wereldoorlog? 

Hoe komt het dat de farmaceutische industrie miljarden verdient, maar de mensheid steeds zieker en zwakker wordt?

Het gebruik van medische hulp en reguliere medicijnen in Nederland is doodsoorzaak nr. 3. 

“Alleen niet-werkende mondkapjes zijn toegestaan” zei de overheid. Dat staat ook op de verpakking: “beschermt niet tegen virussen”. Allicht niet want in verhouding heeft het weefsel openingen als kippengaas om muggen tegen te houden. 

Mondkapjes zijn meer een gedragsexperiment, zegt de overheid.

Wat moeten we dan van dit experiment leren? 

Lockdowns richten enorme schade aan, zowel menselijk/psychologisch (kindermishandeling b.v.), als sociaal, en economisch. De WHO heeft nu dan ook gezegd dat ze niet meer nodig zijn. En onze regering?

Waarom mag het medicijn hydroxychloroquine (+ zink, vit.C en antibioticum) niet gebruikt worden voor corona maar moeten we aan het vaccin? In de VS was het eerst ook verboden, maar nu toegestaan.

Waarom zet niemand vraagtekens bij het feit dat de vaccins tegen covid 19 compleet nieuw zijn? Ze bevatten mRNA wat inwerkt op ons DNA en andere bestanddelen die permanente veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijk lichaam. Is het bekend dat dit nog nooit op mensen (het testen op dieren is overgeslagen) is getest, en dat niemand weet wat de lange termijneffecten zijn?

En waarom zouden we ons überhaupt laten vaccineren nu de pandemie al bijna voorbij is?

Op 11 sept. vroeg Hugo Logtenberg in Op1 tv aan prof. dr. Casper van Eijck, hoogleraar bij het Erasmus MC:

Casper, jij bent een arts; zou jij je laten inenten met het vaccin tegen corona dat nu wordt ontwikkeld?

“Nee, nooit! Er is veel te weinig bekend over het veiligheidsprofiel.”

Kan de PCR-test corona vaststellen? 

Nee, zegt Nobelprijswinnaar dr. Kary Mullis. Het is een verkeerd gebruik van de test om hem corona te laten vaststellen. Deze test stelt vast dat je een infectie hebt of gehad hebt en niet om een bepaald vrij virus zoals Covid 19 te ontdekken.

Naam en adres bij redactie bekend

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met ‘naam en adres bij redactie bekend’. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant