Help jij mee om een wereld van verschil te maken?
Help jij mee om een wereld van verschil te maken? Foto: PR

Collecteer voor de Brandwonden Stichting

Algemeen 534 keer gelezen

Ernstige brandwonden houden een slachtoffer weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om hem of haar daarna voor het leven te tekenen.

Met een uurtje collecteren maak jij een wereld van verschil voor mensen met brandwonden.

Elke bijdrage helpt!
Het geld dat wordt opgehaald tijdens de jaarlijkse collecteweek wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar littekens, lotgenotencontact, preventie en de brandwondenzorg. Wil jij de Nederlandse Brandwonden Stichting helpen door te collecteren? Dat vinden zij fantastisch!

Hoe werkt het?
De collecteweek van 2020 is van 4 tot en met 10 oktober. Meld je je aan als collectant, dan neemt de organisator in jouw buurt contact met je op om je verder 'wegwijs te maken. Dit gebeurt in september. Samen bepaal je in welke straat je kunt collecteren. Wil je graag meehelpen met de collecte, maar heb je niet zoveel tijd? Geen probleem! Elke bijdrage helpt de stichtings. Of je nu vijf avonden de straat op gaat, of één avond een uurtje. Iedere euro telt voor brandwondenslachtoffers! Wil je als vrijwilliger collecteren tijdens de collecteweek, stuur dan een email naar jbos@brandwondenstichting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant