Afbeelding
Foto: Escha Tanihatu

Programma SpijkenisseFestival bekend gemaakt

Actueel 2.125 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag is het programma bekend gemaakt van het SpijkenisseFestival, dat plaatsvindt op 30 augustus t/m 1 september.

De vrijdag wordt traditioneel gestart met dj's. Tijdens Spijkenisse Dance treden o.a. Tim van Werd, Kamal Basu, Matisse & Sadko en Freddy Moreira op. Voor de vrijdagavond geldt dat het plein met 5500 bezoekers vol is. Een aandachtspunt die avond is de doorloop bij de ingang. Daar wil de organisatie wat veranderingen in aanmerkingen zodat bezoekers niet zo lang meer in de rij staan.

Op zaterdag verzorgt Puls het middagprogramma. De eerste twee winnaars van de talentenjacht die afgelopen week gehouden is, Ann my dice en Serena, zullen een optreden verzorgen. Daarnaast is er ook een optreden van de Puls Allstars Band bestaande uit een aantal drummers, gitaristen, singer-songwriters en zangeressen. Ook draaien er twee lokale dj's. In het avondprogramma Jonna Fraser & Band en Danny Vera.

De zondag begint met Jaxx Orchestra of the Concertgebouw & Fay Claasen die een programma brengen waarin het Nederlandse lied centraal staat. Aansluitend is er een optreden van Glennis Grace en Tim Akkerman sluit het festival af.

Naast het programma op de Markt, zijn er activiteiten in de Boekenberg en op het Theaterplein.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant