Afbeelding
Foto: PR

Volleybalsters Bernisse weten volle winst te pakken

Sport 330 keer gelezen

Rotterdam – De dames van Bernisse doen het nog altijd uitstekend in de tweede klasse A. Zaterdag werd door de ploeg van Edwin Ooms de volledige winst binnen gehaald in het duel met de vijfde keuze van RVC/Libanon.

Al direct vanaf het begin werd er volop gestreden door de ploeg uit Nissewaard en werd er uiteindelijk met 0-4 gewonnen. De ploeg blijft door de mooie zege die het in Kralingen boekte prima op de tweede plaats staan achter Apollo, dat vijf punten meer heeft.

Niet verslapt
De eerste set werd met 16-25 gewonnen door Bernisse, daarna ging het twee sets nog beter, 13-25 en 11-25. De laatste set werd met 20-25 gewonnen. 'Normaal verslappen de dames nog wel eens, waardoor het 3-1 wordt, maar dat gebeurde in dit duel echt niet. Ze hebben de concentratie prima kunnen vasthouden. Als we hogerop kijken, heeft Apollo wellicht een beter team, dat in de eerste klasse mee kan, ze winnen bijna alles met 4-0. Wij volgen prima en kijken uit naar het duel dat we tegen elkaar op 15 februari spelen', verklaarde Edwin Ooms na afloop. Zaterdag is Volley Zuid de opponent. Die ploeg staat op de zevende plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant