Afbeelding
Foto: Gemeente Nissewaard

Zes foto’s kleuren City Plaza garage

Actueel 430 keer gelezen

Spijkenisse - Op woensdag 29 augustus heeft wethouder Martijn Hamerslag met fotokunstenaar Peet Klaase uit Geervliet zes foto's onthuld in de City Plaza garage. De foto's zijn beelden uit de zes dorpen van Nissewaard, inclusief Hekelingen. Zij passen in het initiatief om de garages wat meer kleur te geven.

Vervolg
In 2016 zijn in de Stadhuisgarage een aantal foto's opgehangen met als thema de moderne architectuur van Spijkenisse. Als tegenhanger van dat stadse thema zijn nu zes foto's te zien in de City Plaza garage met als thema het landelijke karakter van de dorpen van Nissewaard. De beelden laten bekende gebouwen en plekken in de historische kernen van de dorpen zien, soms in combinatie met het omliggende buitengebied.

Surrealistisch
Peet Klaasse, creatief-fotograaf en digital-painter, uit Geervliet heeft de foto's gemaakt en bewerkt tot 'digitaal surrealistische beelden'. Hij wordt geïnspireerd door zijn directe woonomgeving, de dorpen, de polders en de natuurgebieden op Voorne-Putten. Wat kenmerkend is voor zijn werk zijn de bijzondere kleureffecten en oog voor het detail. Zonder verlies van herkenning en door de een opeenstapeling van beelden, ontstaat een bijzonder kleureffect en surrealistisch beeld. Alle foto's bevinden zich op de eerste vloer van de garage.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant