Afbeelding
Foto: PR

De Morgenster reist rond de wereld voor de Voedselbank

Actueel 270 keer gelezen

Spijkenisse - Op Bijbelgetrouwe Basisschool De Morgenster was het donderdagmiddag een drukte van belang. De afgelopen weken heeft de hele school gewerkt rondom het thema 'Reis rond de wereld'. Op 22 juni was er een tentoonstelling, waarbij de kinderen lieten zien wat ze geleerd en gemaakt hadden. Ook werden er allerlei producten en diensten verkocht. Hiermee zamelde De Morgenster geld in voor de Voedselbank in Spijkenisse, die een nieuwe vrachtwagen nodig heeft.

Bij de kleuters werd een film vertoond en konden ouders bij het 'reisbureau' een 'vliegreis' boeken. De kinderen hadden in de gymzaal een vliegtuig gemaakt van stoeltjes, banken en verschillende constructiematerialen. Ouders werden door de jonge piloten keurig naar de gewenste bestemming gebracht, voor een bedrag naar keuze.

Ook waren er onder meer Afrikaanse armbandjes, Chinese kommetjes, prachtige schilderijtjes, tekeningen en verschillende etenswaren te koop. Bijna alles was gemaakt door de kinderen zelf en werd ook door de kinderen zelf verkocht. Enkele kinderen hielden een toneelvoorstelling en in het lokaal van groep 3/4 konden ouders hun kennis over Nederland testen, uiteraard ook weer tegen betaling.

Met al deze activiteiten werd het prachtige bedrag van € 322,56 opgehaald voor de nieuwe vrachtwagen van de Voedselbank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant